2 Kasım 2015 Pazartesi

Hayatınızda olması gereken 10 yabancı dizi!

Hepimiz yabancı veya yerli bir çok dizi izlemişizdir ama bu dizileri hala izlemediyseniz listemize göz atmalısınız..

1. Game of Thrones!

Game of Thrones son yılların yapılmış ve hatta yapılabilecek en harika televizyon serisi. 

2. Breaking Bad

50 yaşında bir kimya öğretmenin akciğer kanseri olduğu öğrenmesi sonucu hayatının akışının nasıl değiştirdiği anlatan ve kesinlikle izlenmesini tavsiye ettiğimiz dizilerden biri.

3. The Walking Dead

Yayılan bir hastalık sonucu zombilerin ortaya çıkışı sonrasında yaşam mücadelesi veren bir küçük grubunun hikâyesini ele almaktadır.

4. True Detective

Cinayet Masası'nda görev yapan dedektif Rust ve Martin bir seri katilin peşine düşerler. Beraber çalışan ikilinin, takip derinleştikçe kendi hayatlarının da içinden çıkılmaz bir duruma gelmesi kaçınılmaz olacaktır...

5. Supernatural

Winchester kardeşlerin insanların gerçekte varolmadığını zannettiği birçok tür yaratık, hayalet, şeytan vb. varlığın avcılığını yaptıkları ve bu macerala sırasında yaşadıklarını anlatır. 

6. Orphan Black 

Dolandırıcı olan Sarah'nın kendisine tıpatıp benzeyen Beth adındaki bir kadının intiharından sonra onun yerine geçmesiyle başladı! Bu kadın Sarah'ın birkaç klonundan biridir ve birinin onları öldürme niyetinde olduğunu keşfeder. 

7. Viking 

8. yüzyıl İskandinavyası'nda geçen dizi, basit bir çiftçiyken cesur bir savaşçıya dönüşen Ragnar Lothbrok ve ailesinin öyküsünü ekranlara taşıyor. Dizinin hikayesi, gerçek Avrupa efsanelerine ve tarihsel figürlere dayanıyor.

8. Prison Break

Bir inşaat mühendisi olan Michael Başkan Yardımcısı'nın kardeşini öldürmek suçuyla idam cezasına çarptırılan ağabeyi Lincoln'u kurtarmak için tüm yasal yolların tükendiğini farkedince işi kendisi halletmeye karar verir ve kusursuz bir hapisten kaçış planı hazırlar.

9. Shameless

Bir aile düşünün; her bir ferdi bir başka pis işe bulaşmış olsun. Alkolik bir baba ve yaşları 2'den 20'ye uzanan 6 çocuk, terkedip giden bir annenin hikayesi...

10. Rome

Cumhruyet'in kuruluşundan dörtyüz yıl sonra, Roma bir milyon insanın yaşadığı kozmopolit bir başkentin hikayesi anlatılıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Birşeyler söyle